Tietoni

Hallinnoi tietojasi

Kun tili on avattu, hallinnoit tietojasi ja tietosuojaasi selkokielisellä käyttöliittymällä - osoitteessa appi.vuokratieto.fi. Voit esimerkiksi antaa vuokranantajallesi luvan katsoa raporttiasi, poistaa edellä mainitun luvan, katsella raporttiasi ja nähdä kuka on katsellut tietojasi.

Vuokralaisraportti-raporttinäkymä-luottotiedot

Käytön lopettaminen

Kun et enää tarvitse raporttia, lähetä meille mailia osoitteeseen apua@vuokratieto.fi, jolloin kaikki siihen liittyvät tilitapahtumat ja muut tiedot poistetaan. Kun tiedot poistetaan järjestelmästä, ne poistetaan aina lopullisesti - tietoja ei voi jälkeenpäin palauttaa.

Kuka saa katsoa tietojani

Voit päättää kuka saa katsella raporttiasi. Avaa sovelus ja valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista.
Vain minä itse: valitse tämä, jos haluat että kukaan muu kuin sinä ei missään olosuhteissa näe raporttiasi. Vuokranantajasi pystyy kuitenkin hakemaan sinut sovelluksesta ja tilaamaan sinulle Digivakuuden.
Vain vuokranantajat: valitse tämä, jos olet vuokraamassa asuntoa suoraan vuokranantajalta - ilman vuokravälittäjää.
Vain vuokravälittäjät: valitse tämä, jos olet vuokraamassa asuntoa vuokravälittäjän kautta.
Vuokranantajat ja välittäjät: valitse tämä, jos sinulla on avoin asuntohaku päällä, etkä vielä tiedä kenen kanssa tulet keskustelemaan asunnon vuokraamisesta.
Vain valitsemani henkilöt: valitse tämä, jos haluat olla 100% varma siitä, että kukaan muu kuin nimeämäsi henkilö ei katso raporttiasi. Voit lisätä useita henkilöitä.
Vuokratieto-vuokralaisraportti-illustraatio